(iOS) Ice Scream 1: Horror Neighborhood більше дорогоцінних каменів зламати
Feb 5, 2022 22:44:50 GMT -5
Post by giorrocperwieklag on Feb 5, 2022 22:44:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше дорогоцінних каменів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Ця гра дуже гарна, а графіка та головоломки настільки цікаві, що людина, яка створила це, безсумнівно, розумна людина в головоломках, мені подобається, але це дуже гарна гра, але це дуже гарна гра, я просто хочу знати, що в додатку написано ice scream але на вантажівці стрижня написано vice screm чому? Ну, це гарна гра
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade fqdm
Це так COOLLLLLLL...Я буквально грав з цією грою цілий день, тому що вона справді ідеальна, але... чому я поставив цій грі 4 зірки, тому що в режимі привидів так багато реклами... чи можете ви, будь ласка, прибрати рекламу з гра не змушує мене зосередитися на тренуваннях...але все одно ця гра крута...хороша робота😘😘 Сподіваюся, це допоможе👍👍
У це занадто важко грати і страшно, я маю на увазі, принаймні, скажіть, що ви маєте на увазі, купіть, покладіть карту на стіну, де вона на стіні, і плюс ці страшні ігри не підходять для дітей
Це дуже весело під час розгадування головоломок. Проблема в тому, що іноді він відстає. Загалом це хороша гра. Хороша робота.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood আর্কেড ekus
Неплохо
Ця гра смердить, я не можу в неї грати, вона продовжує працювати на чорному екрані, якщо це буде виправлено, я оціню цю гру на п’ять зірок, будь ласка, виправте, я дійсно хочу грати!
Гра просто глючит я ставлю 2 звёздочку
Супер офіе на гру! Дякую такі ігри я проходив на режимі тяжкого!
Предмети зникають щоразу, і я не можу знайти масло, тому що, коли я йду в кафетерій, банки з олією там немає, і я не можу знайти її більше ніде, тому виправте це
Коли я отримую свою нову вкладку, і вона повністю оновлюється, і з нею не виникає жодних проблем. Тож, коли я встановлюю, це наче показує порожній екран, але я думав, що це просто завантажується, але все те саме. Він показує порожній екран, мені дуже шкода
Чому це найкраща і моя найулюбленіша гра жахів, тому що історія настільки темна, що робить морозиво для дітей із ожирінням і все інше в щоденнику стрижнів, що відрізняється від більшості ігор жахів, ви можете використовувати карту як таксі, яке ходить навколо головоломки по одній, щоб звільнити викрадену дитину, і на відміну від бабусі та інших ігор жахів з картою ви можете подорожувати в таку кількість місць. Я не можу дочекатися оновлень з новими функціями та іншими іграми Keplerian. НАЙКРАЩА ГРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Це дійсно крута, весела гра-головоломка, але я був би дуже радий, якби ви додали більше. Я закінчив його буквально за 10 хвилин😝
Якість гри та сам ігровий процес трохи гіркий. може бути важко переміщати свого персонажа та натискати різні елементи керування. Але крім цього сюжет просто чудовий. Завдання складні, але дуже веселі. Твого найкращого друга викрав цей морозива, і ваша робота — врятувати його. Я був радий дізнатися, що після створення цієї гри була друга і третя частина, тому що вона просто чудова! Дуже хороша гра жахів. я рекомендую це
Магазин-склад Велокрай. Test
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkádové nveb
Дуже добре
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkadne igre rwz
ШОУ ПРИВЕТ СОСЕД!ВОРУЕМ ВЕЩИ У СОСЕДА!ИГРА HELLO NEIGHBOR! ... ЗЛОЙ МОРОЖЕНЩИК НОВОЕ ОБНОВЛЕНИЕ!ИГРА Ice Scream - Horror Neighborhood ПРОХОЖДЕНИЕ!ИГРА НА ТЕЛЕФОН.
У ньому не було багато головоломок. Це настільки проста гра, що ускладнює гру.
Я поставлю йому 5 зірок, якщо ви виправите помилки. Гра зависає, гра гальмує, а музика іноді зникає, будь ласка, виправте це, перш ніж випускати ice scream 5🥺 І ice scream 1 2 3 також мають ці помилки, сподіваюся, ви виправите, що я виправлю безумовно оцініть це на 5 зірок 🤩
Це було страшно, але весело, це була гарна гра, і мені знадобилося 3 дні, щоб закінчити гру
Ця гра найбільш жахлива. Будь ласка, я хочу сказати про покращення гри. Ця гра низький жах від бабусі та бабусі, розділ 2. Будь ласка, ознайомтеся з покращеннями для покращення ігор.
Легко одна з найкращих інді-жахів для мобільних пристроїв. Ця серія добре розпочалася, і, хоча це не обов’язково страшно, ви часто опинитеся в майстерно створених напружених ситуаціях у різних місцях. Музика та місця створюють справді гарну атмосферу 80-х, і я часто переграю серіал в очікуванні фіналу! Так тримати чудову роботу, хлопці!
Ця гра в цілому середня, чому?? Оскільки я не можу знайти офісний ключ, я буквально майже скрізь перевіряю, але все ще не можу його знайти. Тому, будь ласка, виправте це, якщо є помилка чи щось таке. 🙏🙏🙏
Я маю на увазі ШЛЯХ до багатьох оголошень, щохвилини я отримую одну, будь ласка, нехай вона з’являється кожні 10 чи 15 хвилин tysm.
Авиґеть аде поміняти мову
Це чудово, але стара версія була набагато кращою
Це весело, але насправді немає веселощів. Я хотів би, щоб ypu міг додати двох гравців, щоб допомогти цій "ГРІ".
Це чудова гра. Мені подобаються всі деталі та зусилля, які доклали розробники в цю гру. Деякі речі є у всіх випадкових місцях, як-от АЗС на дитячому майданчику. Я такий щасливий, що в нього можна грати офлайн, тому я можу грати в нього в літаку, і це вб’є для мене годину. Чудова гра! P.S. Я також написав повідомлення в ice Scream 2. Також дуже задоволений виправленням помилок! Ще раз дякую, ігри жахів Keplerians! Я вийшов із гри ice Scream 3 та багатокористувацької гри!
Ця гра дуже складна і цікавий мороженщик мене дуже часто ловить біля майданчиків бо він дуже бістро ходить ну слава богу ті люди хто зробив цю гру додали вибор ніж складний їм середнім і легким я рекомендую грати на середньому ну як ви не розібралися в цей ігрі то грайте на маленькому рівні на маленькому рівні він вас не буде прислідувати наші редні кому він буде просто йти коли вас ІІ буде до вас а на складному він буде бігти до вас я граю на середньому рівні
Дуже класна гра Мені дуже сподобалася Клааааас😁😁😁😁
Лохв тупі Рпппп
Повільно качається але гра класна !!!🤩🤩🤩
Це зовсім нудно. Я не можу знайти ключ до крана в парку, і є багато оголошень, навіть коли я не був у режимі привидів. Крім того, коли Род морозив товсту дитину, він сказав погане слово, яке не потрібно. Жахлива гра жахів. ☠️
ratings & reviews - MusicScore - Рейтинги музыки, рецензии ...
На PlayStore потрібно багато часу, щоб розраховувати, але це може бути просто мій Інтернет... lol, я люблю цю гру, але я такий дурень, щоразу, коли він приходить на мене, я вимикаю гру, тому що я дурний, лол. Хороша гра
Я зроблю належний огляд після того, як повністю зіграю, АЛЕ О, Й, НАРЕШТО ГРАЮ У нього, я стежив за інсталяцією і хотів пограти в це, і нарешті зможу УРА!!
Клоун жахів для Android.
Це добре, але контроль як би дуже повільний
Відстій
Mr Autofire Laga rynb
Це хороша гра, але щоразу, коли з’являється реклама, вона повертає мене до меню, і мені потрібно починати все спочатку
Мій двоюрідний брат сказав, що це була чудова гра. Але коли він був встановлений, він навіть не відкривався. Тому я ще не грав у нього. Мені потрібно знати, чи потрібно стільки часу, щоб відкрити, чи він не працює, щоб я міг знову його встановити.
Мені не дуже подобається ця гра, тому що, коли я намагаюся рухатися за допомогою w a і s d, вона не працює, тому я повинен перестати озиратися навколо, а потім рухатися, але нічого не бачу, тому мені дуже не подобається ця гра.
Чи можна виправити збій, коли коли ти помреш, він зависає, тепер, якщо натиснути налаштування та вийти з налаштувань, ти можеш рухатися... Проте ти нічого не чуєш, тому не чуєш жодних звуків або музика, відьма робить гру майже неможливою, якщо ви помрете, будь ласка, виправте це!
Брат, я хочу грати в гру кожного разу, коли я намагаюся грати в додавання, яке з'являється, я не можу видалити його з екрана, і мені доводиться закривати всю гру та починати спочатку
Просто супер
Дуже хороша гра-головоломка! Але?? Я думаю, що розробник може зробити це онлайн-гру, як я і мій партнер може трохи полегшити дітям, тому що, коли я граю вдома, моя молодша сестра боялася цієї гри!!
Мппррр