Post by giorrocperwieklag on Feb 5, 2022 22:41:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots žetons ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Spēle ir lieliska, bet sieviešu tēlu kleita ir patiešām kaila, lūdzu, mainiet to. Piešķiriet jums tikai 2 zvaigznes sieviešu rakstura kailuma dēļ.
Pārāk daudz reklāmu
Es sāku spēlēt 1. līmenī, bet tas mani satrieca, puiši, labāk nespēlējiet, komiksi boba spēlei vajadzētu uzlaboties, lūdzu, uzlabojiet serveri 😒
Labākā spēle komiksu bobam 😘😍😂🔟💯
Tā ir interesanta spēle, bet es devu vienu zvaigzni. Iemesls ir tas, ka ir daudz līmeņu, kāpēc?
Man tas patika ! Dīvains sižets, bet lieliska animācija!
Pilnībā paiet laiks
Es domāju, ka šī spēle bija seksīga, reklāmas bija meli, es gaidīju redzēt lietas, kuras es ļoti gaidīju redzēt seksuālas lietas, bet vienkārši garlaicīgi es atinstalēju nowwwwww!!!!!!! Jā, es esmu bērns
Tas ir interesanti...es piešķiršu 5 zvaigznes, kad būs augšupielādēti atlikušie līmeņi
Comics Bob Hádanky xcws
Būtībā tā nav puzzle spēle, bet gan smieklīga stāstu secības spēle. Tas ir tāpēc, ka pareizajām izvēlēm nav konsekventas loģikas. Dažreiz "gudrā" atbilde ir pareiza, dažreiz tā noved pie rotaļīgas neveiksmes un jums ir jāpārtaisa aina. Man visa lieta kļuva nogurdinoša, nevis saistoša.
Sveiki, esmu bērns, un man ir dažas sūdzības. 1. Jūsu reklāmas ir ārkārtīgi nepiemērotas. 2.reklāmu daudzums šajā spēlē ir vienkārši smieklīgs! 3.Izvēle šajā spēlē ir stulba, vissmieklīgākā ir īstā, kopš tā laika tā vienkārši nav. Un tās ir manas sūdzības.
Es ceru, ka spēles beigas ir 71, un es ceru, ka pēc atjaunināšanas tiks turpināts līmenis no 72 līdz beigām.
Spēle tik vienkārša 84 līmenis Spēle tik grūta 85
Beach Buggy Blitz Utrka amyb
Nav slikta spēle, bet pārāk daudz reklāmu!
Man ļoti patīk šī spēle, es pabeidzu visus šīs spēles līmeņus, taču lietotnes aprakstā jauni līmeņi netiek izlaisti, viņi teica, ka viņi katru nedēļu izlaiž jaunus līmeņus, bet viņi realizē jaunus līmeņus ik pēc 2 mēnešiem
Esmu spēlējis tikai ļoti sākumposmā, un līdz šim spēlē nav redzama sasieta puskaila sieviete. Puzles ir interesantas, bet es tomēr piešķiru tai 1, lai jūs pievērstu uzmanību savām reklāmām un idejai, ko tās reklamē.
Comics Bob פאזל uzfw
Tas ir ļoti labi, es gribu komiksus Bobs 2
Tas ir patiešām patīkami, un, ja tu nomirsti, tas nenozīmē, ka jāgaida, kamēr tava dzīve atdzims, tas ir tāpat kā vēlme turpināt? Es spēlēju tikai pirmo līmeni, un man tas jau patīk, tas aizņem jūsu brīvo laiku, un tādai spēlei kā šī tai ir laba grafika, un es to iesaku cilvēkiem, kuriem patīk šāda veida spēles. Tātad VĒL!!! Čau!
Jauka grafika, bet puzlēm vienkārši nav nekādas jēgas. Nav iespējams iepriekš noskaidrot pareizo izvēli
Reklāmu pārpilnība. Ja spēlējat bez wifi, tā ir diezgan jautra spēle, kas vismaz ir tieši tāda, par ko liecina priekšskatījumi. Tomēr loģikas trūkums noteikti ir nomākts.
Idk ko teikt..čau
Iemīlējās šajā spēles lietotnē. Man patīk šāda veida spēles. Labprāt nākamajos atjauninājumos redzētu vairāk seksīgu ainu.
Spēle ir jautra, un daži izvēles rezultāti ir ļoti smieklīgi, taču tā ir pilnībā aprakta reklāmās.
Esiet satriecoši stulbi, vienkārši izvēlieties nepareizās atbildes, un jūs pabeigsit spēli
Labi, reklāma bija ļoti nepiemērota, ja jūsu bērns to redzēja, lūdzu, nespēlējiet to, bet spēle ir ok, un, ja vēlaties to spēlēt, izslēdziet wifi vai datus, lai jums nebūtu reklāmu
Tas ir jautri, bet jums ir jāredz daudz reklāmu uhhh, es ienīstu šo uhhhhhh!!!!!
Ir 50 līmeņi, tie tiek pavadīti stundas laikā, spēlējot lidmašīnas režīmā vai ar atspējotiem datiem.
Tas ir tik labi, bet papildinājums ir tik kaitinošs, bet tas ir tik jauki👌👌👌👍👍👍👌👌👌👍👍👎
Nav nevienas reklāmas, šī prieka pilna pievienot bezmaksas spēli
Spēle ir jautra, bet reklāmas... pēc katra līmeņa ir pievienošana😡 atinstalēšana
Šī spēle ir pārāk lēna un pilnīgi neloģiska, tāpēc man ir jāizmanto stulbas atbildes, lai izietu, un tāpēc es nepārtraukti zaudēju, un šī lēnā spēle vienmēr tiek restartēta, un tas ir tik kaitinoši, lūdzu, izlabojiet to un izdariet kaut ko labu atjauninājumā.
Šī spēle bija tik jauka 😍👌🏻😍. Lūdzu, pievienojiet nākamo Level.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Jūsu spēle ir forša, bet jūsu reklāmas mani traucē
Comics Bob Hádanky xcws
Pirmā spēle tāda pati kā reklāma, bet viena problēma. Pārāk lēns, iespējams, tērējot laiku un arī kaitinoši, ja izvēlaties nepareizu opciju.
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
PAR DAUDZ REKLĀMAS! NE VISI LĪMEŅI IR PIEEJAMI
Comics Bob Hádanky xcws
1. problēma: Cavechick izskatās kā Džesikas Trusīša izvilkšana. 2. problēma: es spēlēju gandrīz stundu un ne reizi man neizdevās piesiet cavechick un novilkt viņas drēbes, kā liecina jūsu reklāmas videoklips. Man nekas nepatīk vairāk kā nepatiesa reklāma!
Es to neiesaku bērniem. Tas viņiem nav tik piemērots. lūdzu, mainiet viņu tērpus.. tas ir rupji [bez vainas], bet es joprojām piešķiru tam 3 zvaigznes, jo.. kāpēc gan ne? Vienkārši mainiet to, lai tas būtu piemērotāks bērniem.
Comics Bob Hádanky xcws
Negaidītas kustības ir patiesa jautrība. Spēle ir ok, bet pārāk daudz reklāmu. Tikko instalēta.
Šī spēle ir jauka, bet nākamais līmenis nenāk
Spēle ir viltota. Nav loģikas šai spēlei. Visas epizodes ir bezjēdzīgas.
2 dienu laikā varat spēlēt tikai līdz 68 līmenim, tas nepabeigs citus līmeņus. Es esmu šī spēle. Pārāk daudz reklāmu un dažas lietotņu automātiskās lejupielādes.
Dažas mīklas ir bezjēdzīgas... Un, spēlējot kādu laiku, spēle kļūst patiešām garlaicīga
Šī spēle ir laba, taču tajā ir daudz reklāmu un tā ir īsāka, nekā es gaidīju, tāpēc vērtēju šo spēli kā neitrālu/godīgu 😐
Reklāmu daudzums ir nepanesams. Izdzēsts.
3. klases spēle... Ik pēc 4-5 sek pievienojas automātiski.......
Šīs spēles ir smieklīgas, savā ziņā zinātniskās fantastikas un filmas auto daļa, kas var aiziet pagātnē un nākotnē.
Šī spēle ir ideāla. Turpini un laimīgu Jauno gadu 🥳🥳