Post by giorrocperwieklag on Feb 5, 2022 22:23:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť cheaty ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Super hra neskutočná wow...wow...wow....
Začínam mať dosť neustáleho meškania po aktualizácii hier a už niekoľko dní si nemôžem užiť žiadnu hru..ak to bude pokračovať, nebudem mať inú možnosť, len zrušiť svoje predplatné, čo by bola škoda, pretože naozaj som si užil túto hru za posledných 18 mesiacov. Oneskorenie je viac ako vtip, teraz to môžete opraviť raz a navždy. Beriem to, že hry sú znova aktualizované, pretože vôbec nemôžem ovládať svojho hada, môžete to prosím opraviť je to veľmi únavné zakaždým, keď robíte nejaké zmeny
Zmenil som na 2 hviezdičky, pretože nemôžem získať žiadne kľúče a kúpil som si balík, ale nedostal som ho, prosím pomôžte, potom zmením svoju recenziu, ďakujem
Po hraní tejto dobrej hry, v ktorej sa zväčšujete, sa mi objavila bolesť hlavy, ale jej ovládanie je príliš ťažké a nedá sa zastaviť, takže je veľmi ťažké vyhrať a neustále hranie môže ovplyvniť zdravie.
Dobre
dobre to je..
Hadikyyyyyyyy
Veľmi dobrý klobúk
Skvelá hra, potrebuje aktualizáciu kvôli ovládacím prvkom na serveri hry s priateľmi je veľmi lepkavý a nemôžete ovládať hada, server pre jedného hráča, ovládanie je takmer vždy dobré
Celkovo sa mi hra páči, dôvod na jeden štart, hackeri či roboti v hre dokážu prejsť cez vaše telo a zabiť vás o pár sekúnd neskôr. Kým to nebude opravené. Odporúčam nikomu, aby si túto hru nainštaloval. Veľa pozitívnych zničených týmito skúsenosťami.
Dávam 2 hviezdičky. Pretože toľko reklám a ovládanie nie je dobré.
Little Big Snake Казуальные xcg
Celkom dobré. Radšej jednorazovú platbu za VIP, ale 35 dolárov za rok je lepšia ako akékoľvek predplatné na streamovanie. A táto hra ťaží z nepridáva, nie že by boli také zlé ako hry inzerované na Facebooku. Veľmi návykové a nie nemožné hrať
Túto hru som naozaj miloval, je závislá. Ale vždy sa vyskytol problém, keď sa v hre objavilo „ZLÉ PRIPOJENIE“, stalo sa to po aktualizácii hry. Opravte tohto vývojára, som jedným z hráčov, ktorí si zaplatili mesačný prémiový účet.
Hra je dobrá, ale pri každom hraní hry vidieť reklamy, to je naozaj nepríjemné!
Je to vlastne dobré, ale dnes ráno som práve aktualizoval hru a zrazu sa nedala otvoriť. Bolo by skvelé, keby ste to mohli opraviť
Hra je dobrá, ale občerstvenie je automatické, prečo sa to stalo? Po získaní opätovného prehrávania sa môže kontrola zmeniť.
Najhoršie, aké som kedy hral... Ak chcete skvelú hru snake oi s úžasným ovládaním a grafikou, zahrajte si hadích rivalov a sladké kríženie. io..... Sľubujem, že nebudete ľutovať stiahnutie a vyskúšanie, pretože si ich zamilujete a necháte si ich a už nikdy nebudete chcieť hrať ďalšiu io hru.
Aplikáciu nie je možné otvoriť... Progress sa nespustí a aplikáciu nemožno otvoriť... Tiež odinštalovaná a nainštalovaná aplikácia, ale stále nefunguje. Predtým dal 5 hviezdičiek.
30 sekúnd na reklamu je príliš dlhý čas
Super laggy, kedykoľvek som si vybral možnosť „hrať sa s priateľmi“.
Predtým som to hral na samsung a71 a fungovalo to veľmi dobre. teraz nemôžem hrať bcos, keď aplikácia spadne zakaždým na s20+
1. Spotrebujte veľa dát 2. Keď hráte s priateľom. Pohyb vášho hada sa zasekol. Najbližší server je pre nás Singapur a nie je rýchlejší ako. 299 mss. Ako môžete hrať pri najrýchlejšom pripojení je 299 mss. 3. Toľko reklám. Stojí to veľa dát. 4. Myslím, že je čas prestať hrať túto hru a skúsiť inú hru s hadom.
Máte skvelú hru, ale keď som prvýkrát začal hrať, dostával som oveľa viac šperkov z kvapiek ako teraz, čo je mimoriadne stresujúce, pretože trvá večnosť, kým si môžem dovoliť kožu. Navyše, žiadny z mojich skinov nebol dvojitý a platil som za V.I.P prístup. Takže aj keď by som stlačil dvojité tlačidlo, ich postup sa zvýši iba o polovicu sumy, o ktorú by sa mal zvýšiť. Potrebujete tlačidlo „Kontaktujte nás“ v spodnej časti domovskej obrazovky, aby vás ľudia mohli ľahšie informovať, keď vaša hra nefunguje. A po druhé, prečo by ste zavádzali nové „legendárne vzhľady s úplne absurdnými nákladmi, ktoré nás do značnej miery nútia vynaložiť tak veľa práce, aby sme získali všetky vzhľady (a je veľa skinov, ktoré by som si rád ponechal, ale keďže nikdy nemám dosť drahokamov na to, aby som si mohol kúpiť skin. Nemám inú možnosť, ako každému jednému dať svoje skiny, pre ktoré som pracoval pre jeden skin) a okrem toho počkáš, kým skutočne zhromaždíme všetky skiny, aby si nám povedal, že ANI NEMÁME VYBRAŤ KOŽE, ZA KTORÉ VYMENUJEME VŠETKY NAŠE OSTATNÉ KOŽE. Je to náhodné žrebovanie, myslíte to vážne? Nemáte ani toľko slušnosti, aby ste nás nechali vybrať si vlastné legendárne skiny. Zmeňte to !
Ta hra je dobrá a celkom chitta
po aktualizácii na verziu 2.6.35 sa nedá nakŕmiť ,, Predtým som dal 5 hviezdičiek, teraz dávam 2, po oprave dám 5 hviezdičiek po oprave
Zábavná hra len tony reklám
Little Big Snake Įprastos temos tfc
Práve som 3x zabil kráľa, ale nedostal som (vip) Neviem 😕prečo a nedávno pri vstupe do LBS OTÁZKY NIEČO MATAINES ČO JE MATAINES? PLS ODSTRÁŇTE TENTO PROBLÉM MÁM RÁD TÚTO HRU I
super hra
Je to skvelá hra, ale vyžaduje si trochu práce. Vždy, keď zomriem, musím zavrieť aplikáciu a začať odznova. Inak je to úplne super hra. Ak za to zaplatím, malo by to fungovať vždy.
Odinštalovanie, pretože veľa reklám
Dobrá hra👍
Little Big Snake Казуальные xcg
Nazvem túto hru --Little Big Ads.. lol.. Premýšľam o ukončení hry.. veľa hráčov túto hru ukončilo, pretože žiadne nové aktualizácie.. v novej fľaši.. nalejte staré víno..
Little Big Snake Įprastos temos tfc
Prečo server často vypadáva? Opravte to, prosím.
Kedysi sa vyskytli obrovské problémy s pripojením, ktoré sa zmenšili, ale nezmizli. Ale s každou aktualizáciou sa na vás častejšie tlačí viac reklám, aby ste sa dostali do mesačného poplatku za VIP. Vývojári veľmi hladní po peniazoch. Roztomilá hra okrem tejto. Len príliš veľa reklám bolo pridaných ako povinných, keď to bývalo viac, kedykoľvek ste chceli zarobiť niečo navyše alebo získať život navyše. Odinštalovanie ASAP. Som hotový.
Toto je najlepšia legitímna hra, ktorú vlastním. Je to ako kĺzanie, ale je tu oveľa viac možností!
Milujte hru, neznášajte nútené reklamy. Už sme sledovali dablérov a extra život, ale pridanie sily ukazuje, akí sú vývojári v skutočnosti chamtiví.
Sakra, hra sa ani nespustí, keď stlačím tlačidlo prehrávania. Moje spojenie je veľmi dobré a stále oneskorené. Cmon dev, opravte to čo najskôr!!! V záujme tejto dobrej hry
Páči sa mi táto hra, ale vždy, keď hrám „hrám sa s kamarátmi“, hra sa tak zle pokazí...Poznámka: Moje internetové pripojenie je dobré:') dúfam, že tento problém čoskoro vyriešite
hra je zábavná. ale pri hraní v Xiaomi som našiel 2 chyby. #1 niekedy nemôžem spomaliť svojho hada, aj keď už púšťam druhý palec. #2, keď chcem hru ukončiť, po dvojitom ťuknutí na tlačidlo Späť (<), ale dialógové okno ukončenia sa nezobrazí, takže hra sa neukončí hladko.
Little Big Snake 캐주얼 게임 vtb
Aplikácia je úžasná na hranie, ale keď hráme s priateľmi, vaše štatistiky sa pokazia a zomrieme veľmi rýchlo. Hra občas spadne. Prosím, opravte to čo najskôr
Bottle Flip 3D Santai cvu
Nefunguje to na mobile a je to velmi zabugovane aj ked som to skusal hrat na 32 ram pc dufam ze sa to nejako opravi
Úprimne povedané, môžete povedať, že táto hra je modifikovaná tými, ktorí hrajú PC verziu. Ich hady majú neustále takmer neľudské reakčné časy, neustále šprintujú a jasne spolupracujú s inými (pravdepodobne riadenými AI) hadmi, aby mali nepreniknuteľnú stenu pre toho, kto je na prvom mieste. Okrem toho hra vyzerá dobre a príležitostný hráč pre jedného hráča je meh.
Je dobré, že tam nie je žiadne oneskorenie